Omstart av bloggen

Jag är Ediths pappa Carl. Som ni säkert kommer att märka har jag har aldrig bloggat tidigare, aldrig följt nån blogg. Jag använder inte ens sociala medier. Så jag vet inte hur den här bloggen kommer att utvecklas, hur ofta den kommer att uppdateras eller hur länge den kommer att vara aktiv. Jag har ingen strategi för dess innehåll, men ett av syftena är så klart att försöka få spridning på Ediths historia och därigenom försöka samla in pengar till hennes undersökningar och behandlingar.

Den första resan är planerad och bokad till 31 maj. Det innebär att om inget oförutsett inträffar i dessa oförutsägbara corona-tider åker vi till Primary Children´s Hospital, Salt Lake City, Utah i USA om en vecka.

Jag kommer i vilket fall vara huvudförfattare av bloggen. Och får därigenom ta ansvar för de nybörjarmisstag jag redan lyckats göra – därför kommer jag tex att publicera om de inlägg jag hittills publicerat.

#firesfighteredith

https://gofund.me/3aca73e5

Läs gärna med på sidan Om i huvudmenyn.

/Carl pappa till Edith

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: